mesan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mesan Aksara Jawa: ꦩꦺ (me) (sa)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg maejan.








Kata kunci/keywords: arti mesan, makna mesan, definisi mesan, tegese mesan, tegesipun mesan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.