metal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

metal Aksara Jawa: ꦩꦺ (me) (ta)ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) logam.








Kata kunci/keywords: arti metal, makna metal, definisi metal, tegese metal, tegesipun metal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org