metar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

metar Aksara Jawa: ꦩꦺ (me) (ta) (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak ngêdrèl (mbendrongi) nganggo mriyêm.








Kata kunci/keywords: arti metar, makna metar, definisi metar, tegese metar, tegesipun metar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.