mi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

mi Aksara Jawa: ꦩꦶ
Lingga:krama/ngoko

  1. Cithakan:T glêpung diasin digawe sluwiran.








Kata kunci/keywords: arti mi, makna mi, definisi mi, tegese mi, tegesipun miBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=mi&oldid=102307"