midhangan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

midhangan Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi) (dha) (nga)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) pundhak.








Kata kunci/keywords: arti midhangan, makna midhangan, definisi midhangan, tegese midhangan, tegesipun midhangan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org