miji

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

miji krama/ngoko

  1. matah akon nindakake kang mligi;
  2. êngg kang dipiji (dipijèkake)
Kacocogna karo
  • piji.








Kata kunci/keywords: arti miji, makna miji, definisi miji, tegese miji, tegesipun mijiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org