mikrad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mikrad Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi)ꦏꦿ (kra)ꦢ꧀ (d)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) ak munggah swarga saragane;;
Kacocogna karo mekrad.








Kata kunci/keywords: arti mikrad, makna mikrad, definisi mikrad, tegese mikrad, tegesipun mikrad
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.