militèr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

militèr Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi)ꦭꦶ (li)ꦠꦺ () (r)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) saradhadhu.








Kata kunci/keywords: arti militèr, makna militèr, definisi militèr, tegese militèr, tegesipun militèr
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org