milo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

milo Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi)ꦭꦺꦴ (lo)
Lingga: krama/ngoko

  1. pamulangan Mulo (banjurane pamulangan wiwitan).








Kata kunci/keywords: arti milo, makna milo, definisi milo, tegese milo, tegesipun milo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org