mimi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mimi Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi)ꦩꦶ (mi)
Lingga: krama/ngoko

  1. bangsaning yuyu sêgara kang gêdhe








Kata kunci/keywords: arti mimi, makna mimi, definisi mimi, tegese mimi, tegesipun mimi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.