mimi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mimi Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi)ꦩꦶ (mi)
Lingga: krama/ngoko

  1. bangsaning yuyu sêgara kang gêdhe








Kata kunci/keywords: arti mimi, makna mimi, definisi mimi, tegese mimi, tegesipun mimi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org