minat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

minat Aksara Jawa: ꦩꦶꦤꦠ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. ak pantês utawa sêdhêngan (tmr. wèwèh);








Kata kunci/keywords: arti minat, makna minat, definisi minat, tegese minat, tegesipun minatBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org