Menyang kontèn

minda

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

minda Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi)ꦤ꧀ꦢ (nda)

  1. êngg
krama
Krama minda
Ngoko minda
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wedhus.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti minda, makna minda, definisi minda, tegese minda, tegesipun minda

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.