minum

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

minum

  1. (Kw) ngombe;
  2. krama/ngoko ngombe inuman kêras;







Kata kunci/keywords: arti minum, makna minum, definisi minum, tegese minum, tegesipun minum

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.