mir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

mir Aksara Jawa: ꦩꦶꦂ
Lingga: krama/ngoko

  1. ak (mir atine) tansah sumêlang.








Kata kunci/keywords: arti mir, makna mir, definisi mir, tegese mir, tegesipun mir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org