mire

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mire Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi)ꦫꦺ (re)
Lingga: krama/ngoko

  1. nisih nyimpang, nggiwar.








Kata kunci/keywords: arti mire, makna mire, definisi mire, tegese mire, tegesipun mire
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.