mire

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mire Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi)ꦫꦺ (re)
Lingga: krama/ngoko

  1. nisih nyimpang, nggiwar.








Kata kunci/keywords: arti mire, makna mire, definisi mire, tegese mire, tegesipun mire
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org