miris

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

miris Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi)ꦫꦶ (ri)ꦱ꧀ (s)
Lingga: krama/ngoko

  1. (miris atine) wêdi sarta sumêlang.







Kata kunci/keywords: arti miris, makna miris, definisi miris, tegese miris, tegesipun miris

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.