mirong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mirong krama/ngoko ak

  1. ngêmulake kampuh (jarit) ing pundhak têrus nutupi badane (ent susah bangêt, isin bangêt);
  2. ora pêsaja, nêdya mblela, ngêdoh ora gêlêm kumpul;
  3. (utawa merong) araning gambar rêrênggan, araning gêndhing
Kacocogna karo
  • rimong.








Kata kunci/keywords: arti mirong, makna mirong, definisi mirong, tegese mirong, tegesipun mirong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.