misa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

misa Aksara Jawa: ꦩꦶꦱ
Lingga:

  1. êngg
krama
Krama misa
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kêbo.








Kata kunci/keywords: arti misa, makna misa, definisi misa, tegese misa, tegesipun misaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org