misa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

misa Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi) (sa)
Lingga:

  1. êngg
krama
Krama misa
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kêbo.








Kata kunci/keywords: arti misa, makna misa, definisi misa, tegese misa, tegesipun misa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.