misi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

misi Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi)ꦱꦶ (si)
Lingga: krama/ngoko

  1. babagan mêncarake agama (Katulik).








Kata kunci/keywords: arti misi, makna misi, definisi misi, tegese misi, tegesipun misi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org