miskin

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

miskin Aksara Jawa: [[ꦩꦶskiꦤ꧀|ꦩꦶ (mi)ski (ski)ꦤ꧀ (n)]]
Lingga:

  1. (Kw) mlarat.








Kata kunci/keywords: arti miskin, makna miskin, definisi miskin, tegese miskin, tegesipun miskin
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.