mithat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mithat Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi) (tha)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. milahake;








Kata kunci/keywords: arti mithat, makna mithat, definisi mithat, tegese mithat, tegesipun mithat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.