mlungkêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Kaelih saka mlungker)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mlungkêr Aksara Jawa: ꦩ꧀ (m)ꦭꦸ (lu) (ng)ꦏꦼ () (r)
Lingga:

  1. (Kw) nylêkênthung, nêkuk ukêl.








Kata kunci/keywords: arti mlungkêr, makna mlungkêr, definisi mlungkêr, tegese mlungkêr, tegesipun mlungkêr
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org