Menyang kontèn

mojar

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

mojar krama/ngoko

  1. ak kandha, guneman;
  2. êngg rerembugan karo, semayan karo


Kacocogna karo

  • pojar, ujar.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti mojar, makna mojar, definisi mojar, tegese mojar, tegesipun mojar

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.