mojar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mojar krama/ngoko

  1. ak kandha, gunêman;
  2. êngg rêrêmbugan karo, sêmayan karo
Kacocogna karo
  • pojar, ujar.








Kata kunci/keywords: arti mojar, makna mojar, definisi mojar, tegese mojar, tegesipun mojar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.