mokal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mokal (Ar) krama/ngoko

  1. ora ana têmênan, nglêngkara, ora bisa kêlakon;
  2. ora kêtêmu ing nalar;








Kata kunci/keywords: arti mokal, makna mokal, definisi mokal, tegese mokal, tegesipun mokal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org