mola

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mola Aksara Jawa: ꦩꦺꦴ (mo) (la)
Lingga: krama/ngoko

  1. niru, nyonto;;
Kacocogna karo pola.








Kata kunci/keywords: arti mola, makna mola, definisi mola, tegese mola, tegesipun mola
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.