momongan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

momongan Aksara Jawa: ꦩꦺꦴ (mo)ꦩꦺꦴ (mo) (nga)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (momong)

  1. bocah kang diêmong;








Kata kunci/keywords: arti momongan, makna momongan, definisi momongan, tegese momongan, tegesipun momongan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.