momot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

momot krama/ngoko

  1. bisa amot akèh;
  2. ngêmot (isi) barang-barang lsp. (tmr. grobag, prau lsp);
  3. ent bisa mangêrti, akèh panêmune, ora nêpson, bisa simpên wadi;








Kata kunci/keywords: arti momot, makna momot, definisi momot, tegese momot, tegesipun momot
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.