mompa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mompa Aksara Jawa: ꦩꦺꦴ (mo)ꦩ꧀ (m) (pa)
Lingga: krama/ngoko

  1. ngisèni (nawu lsp) nganggo pompa.








Kata kunci/keywords: arti mompa, makna mompa, definisi mompa, tegese mompa, tegesipun mompa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org