mon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mon Aksara Jawa: ꦩꦺꦴ (mo)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

  1. (Kw) yèn;;
Kacocogna karo lamun, mon-mor.








Kata kunci/keywords: arti mon, makna mon, definisi mon, tegese mon, tegesipun mon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org