mona

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mona Aksara Jawa: ꦩꦺꦴ (mo) (na)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) mênêng, mbisu.








Kata kunci/keywords: arti mona, makna mona, definisi mona, tegese mona, tegesipun mona
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org