mongol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mongol Aksara Jawa: ꦩꦺꦴ (mo)ꦔꦺꦴ (ngo)ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. moncol kaya pongol;;
Kacocogna karo pongol.








Kata kunci/keywords: arti mongol, makna mongol, definisi mongol, tegese mongol, tegesipun mongol
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org