mongol

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mongol Aksara Jawa: ꦩꦺꦴ (mo)ꦔꦺꦴ (ngo)ꦭ꧀ (l)
Lingga: krama/ngoko

  1. moncol kaya pongol;;
Kacocogna karo pongol.








Kata kunci/keywords: arti mongol, makna mongol, definisi mongol, tegese mongol, tegesipun mongol
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.