monopoli

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

monopoli Aksara Jawa: ꦩꦺꦴꦤꦺꦴꦥꦺꦴꦭꦶ
Lingga:krama/ngoko

  1. (Wl) dêdagangan ijèn-ijènan (wong liyane ora kêna nindakake).








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=monopoli&oldid=50290"