monopoli

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

monopoli Aksara Jawa: ꦩꦺꦴ (mo)ꦤꦺꦴ (no)ꦥꦺꦴ (po)ꦭꦶ (li)
Lingga: krama/ngoko

  1. (Wl) dêdagangan ijèn-ijènan (wong liyane ora kêna nindakake).








Kata kunci/keywords: arti monopoli, makna monopoli, definisi monopoli, tegese monopoli, tegesipun monopoli
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.