monte

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

monte Aksara Jawa: ꦩꦺꦴꦤ꧀ꦠꦺ
Lingga:krama/ngoko

  1. êngg mote.








Kata kunci/keywords: arti monte, makna monte, definisi monte, tegese monte, tegesipun monteBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=monte&oldid=104105"