monte

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

monte Aksara Jawa: ꦩꦺꦴꦤ꧀ꦠꦺ
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg mote.








Kata kunci/keywords: arti monte, makna monte, definisi monte, tegese monte, tegesipun monte
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org