monte

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

monte Aksara Jawa: ꦩꦺꦴ (mo)ꦤ꧀ꦠꦺ (nte)
Lingga: krama/ngoko

  1. êngg mote.





Nuvola filesystems www.png Terjemahan[?]


Kata kunci/keywords: arti monte, makna monte, definisi monte, tegese monte, tegesipun monte

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.