monyong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

monyong Aksara Jawa: ꦩꦺꦴ (mo)ꦚꦺꦴ (nyo) (ng)
Lingga: krama/ngoko

  1. pêndhukul ing bathuk (êndhas).








Kata kunci/keywords: arti monyong, makna monyong, definisi monyong, tegese monyong, tegesipun monyong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org