mopo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mopo Aksara Jawa: ꦩꦺꦴ (mo)ꦥꦺꦴ (po)
Lingga: krama/ngoko

  1. trima ora gêlêm (nindakake, nglakoni).







Kata kunci/keywords: arti mopo, makna mopo, definisi mopo, tegese mopo, tegesipun mopo

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.