mor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

mor Aksara Jawa: ꦩꦺꦴꦂ
Lingga:

  1. (Kw) amor, awor;








Kata kunci/keywords: arti mor, makna mor, definisi mor, tegese mor, tegesipun morBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org