mor

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mor Aksara Jawa: ꦩꦺꦴ (mo) (r)
Lingga:

  1. (Kw) amor, awor;








Kata kunci/keywords: arti mor, makna mor, definisi mor, tegese mor, tegesipun mor
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.