mori

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mori Aksara Jawa: ꦩꦺꦴ (mo)ꦫꦶ (ri)
Lingga: krama/ngoko

  1. lawon.







Kata kunci/keywords: arti mori, makna mori, definisi mori, tegese mori, tegesipun mori

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.