morot

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

morot Aksara Jawa: ꦩꦺꦴ (mo)ꦫꦺꦴ (ro)ꦠ꧀ (t)
Lingga: krama/ngoko

  1. ak ngrêsiki luluhan êmas;;
Kacocogna karo porot.








Kata kunci/keywords: arti morot, makna morot, definisi morot, tegese morot, tegesipun morot
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.