mote

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

mote Aksara Jawa: ꦩꦺꦴꦠꦺ
Lingga:krama/ngoko

  1. alèn-alèn cilik-cilik bangêt sing digawe bêling lsp.








Kata kunci/keywords: arti mote, makna mote, definisi mote, tegese mote, tegesipun moteBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org