mote

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mote Aksara Jawa: ꦩꦺꦴ (mo)ꦠꦺ (te)
Lingga: krama/ngoko

  1. alèn-alèn cilik-cilik bangêt sing digawe bêling lsp.








Kata kunci/keywords: arti mote, makna mote, definisi mote, tegese mote, tegesipun mote
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.