mrèntèk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mrèntèk Aksara Jawa: ꦩ꧀ (m)ꦫꦺ ()ꦤ꧀ (n)ꦠꦺ ()ꦏ꧀ (k)
Lingga: krama/ngoko

  1. nular-nular (tmr. gêni, uga dianggo ent).








Kata kunci/keywords: arti mrèntèk, makna mrèntèk, definisi mrèntèk, tegese mrèntèk, tegesipun mrèntèk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.