mrêganata

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mrêganata Aksara Jawa: ꦩ꧀ (m) () (ga) (na) (ta)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak macan.








Kata kunci/keywords: arti mrêganata, makna mrêganata, definisi mrêganata, tegese mrêganata, tegesipun mrêganata
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org