mrajaka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mrajaka Aksara Jawa: ꦩ꧀ (m) (ra) (ja) (ka)
Lingga:

  1. (Kw) kongkonan, utusan;;
Kacocogna karo prajaka.








Kata kunci/keywords: arti mrajaka, makna mrajaka, definisi mrajaka, tegese mrajaka, tegesipun mrajaka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org