mrak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mrak Aksara Jawa: ꦩ꧀ (m) (ra)ꦏ꧀ (k)
Lingga:

  1. br mêrak.








Kata kunci/keywords: arti mrak, makna mrak, definisi mrak, tegese mrak, tegesipun mrak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org