mrangguli

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

mrangguli

basa Jawa[besut]

mrangguli

  1. krama/ngoko wêruh (kêtêmu) ora kalawan sêngaja.








Kata kunci/keywords: arti mrangguli, makna mrangguli, definisi mrangguli, tegese mrangguli, tegesipun mrangguli Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org