mribu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mribu Aksara Jawa: ꦩ꧀ (m)ꦫꦶ (ri)ꦧꦸ (bu)
Lingga:

  1. (Kw) nggodha, ngribêdi.








Kata kunci/keywords: arti mribu, makna mribu, definisi mribu, tegese mribu, tegesipun mribu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org