mrica

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mrica Aksara Jawa: ꦩ꧀ (m)ꦫꦶ (ri) (ca)
Lingga: krama/ngoko

  1. araning woh rasane pêdhês (digawe bumbu, jamu lsp).







Kata kunci/keywords: arti mrica, makna mrica, definisi mrica, tegese mrica, tegesipun mrica

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.