mruwun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mruwun Aksara Jawa: ꦩ꧀ (m)ꦫꦸ (ru)ꦮꦸ (wu)ꦤ꧀ (n)
Lingga: krama/ngoko

  1. pating jlêbut (ora klimis, tmr. rambut).








Kata kunci/keywords: arti mruwun, makna mruwun, definisi mruwun, tegese mruwun, tegesipun mruwun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.