mucap

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mucap Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu) (ca)ꦥ꧀ (p)
Lingga:

  1. (Kw) gunêman, clathu;;
Kacocogna karo ucap.








Kata kunci/keywords: arti mucap, makna mucap, definisi mucap, tegese mucap, tegesipun mucap
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org