muda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

muda Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu) (da)
Lingga:

  1. (Snk) (Kw) ak bungah.








Kata kunci/keywords: arti muda, makna muda, definisi muda, tegese muda, tegesipun muda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.