mufti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mufti Aksara Jawa: [[ꦩꦸfti|ꦩꦸ (mu)fti (fti)]]
Lingga: krama/ngoko

  1. (Ar) juru rêmbug babagan agama (Islam, klêbu golonganing ngulama kang luhur dhewe).








Kata kunci/keywords: arti mufti, makna mufti, definisi mufti, tegese mufti, tegesipun mufti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org